Sınav Tarihi Değişti! ÖSYM Bugün Duyurdu

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 10 ilde derinden hissedilen depremlerin ardından, çeşitli kurumlardan ardı sıra açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın...

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 10 ilde derinden hissedilen depremlerin ardından, çeşitli kurumlardan ardı sıra açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın duyuruları da pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, ÖSYM sınav tarihlerine dair bilgi verdi.

MSÜ 2023 Ne Zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın açıklamasına göre, 19 Mart 2023 tarihinde yapılması planlanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan tarihinde yapılacak.

YDS Ne Zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Elektronik Yabancı Dil sınavının tarihine ilişkin de bilgi verdi. ÖSYM'nin açıklamasına göre, 18 Şubat 2023 tarihinde yapılması planlanan YDS ise 4 Mart 2023 tarihine ertelendi. Sınavlara dair güncel gelişmelere ve açıklamalara, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

Güncel Haberleri