Sömestr Tatili Ne Kadar Sürecek? 15 Tatil Kaç Gün Milli Eğitim Bakanlığı Açıkladı!

Cuma günü itibariyle ülke genelinde okullarda yarıyıl tatilini başlamasının ardından, pek çok detay öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, 'Yarıyıl tatili kaç gün?' '15 tatil ne zaman bitecek?' 'Yarıyıl...

Cuma günü itibariyle ülke genelinde okullarda yarıyıl tatilini başlamasının ardından, pek çok detay öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, 'Yarıyıl tatili kaç gün?' '15 tatil ne zaman bitecek?' 'Yarıyıl tarihi uzayacak mı?' 'Sömestr tatili tarihi' gibi araştırmalar hız kazandı.

15 Tatil Ne Zaman Bitecek?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2022-2023 yılı eğitim öğretim dönemi takvimine göre, 23 Ocak tarihinde başlayacak olan yarıyıl tatili, 3 Şubat'a kadar devam edecek.

Yarıyıl Tatili Uzayacak Mı?

Yarıyıl tatilinin uzatılacağına yönelik çıkan haberleri gerçeği yansıtmıyor. Öğrenciler, ülke genelindeki okullarda 3 Şubat itibariyle ders başı yapacak.

Yaz Tatili Ne Zaman?

Yarıyıl tatili ile ilgili araştırmalar devam ederken, yaz tatilinin ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre, 16 Haziran itibariyle yarıyıl tatili başlayacak.

İkinci Ara Tatil Tarihi

Öğrenciler ve veliler ağırlıklı olarak yaz ve yarıyıl tatilini araştırsa da ikinci ara tatil tarihi de merak ediliyor. İkinci ara tatil, 17-20 Nisan tarihleri arasına denk geliyor.

Güncel Haberleri