Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Pazartesi Günü Yeni Müjde Duyurulacak

Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,...

Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki pek çok konuya dair değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazı müjdesi ile ilgili pazartesi açıklama yapılacağını belirtti.

Müjde Pazartesi Açıklanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazına dair müjdeli haberin pazartesi günü açıklanacağını duyurdu ve ''Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız'' ifadelerini kullandı.

Pazartesi Açıklanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazı ile ilgili yeni gelişmelerin pazartesi günü açıklanacağını belirtti. Bu kapsamda, pazartesi günü Karadeniz gazı ile ilgili müjdeler kamuoyu ile paylaşılacak. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra da milletimize vereceğimiz yeni müjdeler olacak.'' dedi.

Güncel Haberleri