Son Dakika: Şanlıurfa'da Yürekleri Ağza Getiren Patlama! Tam 6 Yaralı Var

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde yaşanan olayda 6 kişi yaralanırken, 3 iş yeri kullanılamaz hale geldi.Sesi...

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde yaşanan olayda 6 kişi yaralanırken, 3 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Sesi duyup büyük korku yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Dükkanın üst katındaki dairde bulunan 6 kişinin yaralandığı olayda ambulans ilk müdahaleyi yaptı.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Olayın üzerine gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Patlama sonrasında etrafa saçılan altınlar ise itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından toplanıp, dükkan sahibine verildi.

Patlama nedeniyle tam 3 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Patlama Nedeni Açıklandı

Akçakale Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Ayrıca kaymakamlık, patlamanın, binanın zemin katındaki kalorifer kazanı yüzünden geliştiğini de aktardı.

Güncel Haberleri