Son Dakika Yapı Kredi Bankası çöktü! Neden girilmiyor

En çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Yapı Kredi bankasına an itibariyle erişim sağlanamıyor. Milyonlarca kullanıcısı olan Yapı Kredi bankası sabah saatleri itibariyle erişim problemi yaşanıyor. Haftanın ilk günü...

En çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Yapı Kredi bankasına an itibariyle erişim sağlanamıyor. Milyonlarca kullanıcısı olan Yapı Kredi bankası sabah saatleri itibariyle erişim problemi yaşanıyor. Haftanın ilk günü olması nedeniyle Yapı Kredi bankası sistemi çökmüş durumda. Bu sebeple vatandaşlar sosyal medyadan Yapı Kredi bankasına ulaşmak istiyor.

Yapı Kredi bankası çöktü mü?

Yapı kredi bankası 17 Ekim tarihinde çöktü. Sosyal medyada Yapı Kredi bankası gündem olurken, geçtiğimiz günlerde Akbank'ta yaşanan problem gibi Yapı Kredi bankasında da herhangi bir para kaybı yada işlem kaybı olacak mı merak ediliyor. ancak Yapı Kredi bankası an itibariyle çöktüğünü duyurdu.

Yapı kredi bankası ne zaman düzelir?

Yapıkredi bankası gün içerisinde düzeleeği gelen bilgiler arasında. 12 de uygulamaya erişimin sağlanması ve 13 gibi problemin tamamen ortadan kaldırılması bekleniyor.

Yapı kredi mobil bankacılık son dakika ne oldu?

Konuyla ilgili "Erişim problemi ve yavaşlığın farkındayız en kısa sürede sorunu çözeceğiz" açıklamasını uygulamaya giriş yapanlar gösteren Yapı kredi mobil bankacılık haricinde ATM problemi bulunmadığı dile getirildi.

Yapı kredi neden girilmiyor!

Yapı Kredi son dakika çöktü haberleri sonrası kullanıcılar çöktüğü için uygulamaya giriş yapamıyor. En kısa zamanda uygulamaya erişim sağlanacaktır açıklamasıyla bekleyen kullanıcılar neden girilmiyor sorusuna net cevabı çöktü olarak alıyor. Ancak daha net bir cevap bankadan bekleniyor.

Güncel Haberleri