Son yılların en büyük indirimiyle Seat Leon Ekim 2022 fiyat listesi bomba

Son günlerde fark edilen en mühim nokta, Seat Leon modellerinin bundan sonra çok daha üst seviye bir otomobil olduğudur. Pek çok vatandaş bu modeli tercih ediyor. Güvenlik hissi veren bir taşıtın fiyatı da ne kadar olursa olsun mühim...

Son günlerde fark edilen en mühim nokta, Seat Leon modellerinin bundan sonra çok daha üst seviye bir otomobil olduğudur. Pek çok vatandaş bu modeli tercih ediyor. Güvenlik hissi veren bir taşıtın fiyatı da ne kadar olursa olsun mühim olmaktan çıkmaktadır. Her daim tercih edilen ve sevilen bu arabanın fiyatları merak konusu.

Seat Leon Ekim 2022 fiyat listesi 

Seat LEON 1.0 eTSI 110 HP DSG Style 690.000 TL'den satılıyor

Seat LEON 1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR Benzin Otomatik 790.000 TL'den satılıyor

Ayrıca kablosuz şarj ünitesi, anahtarsız giriş sistemi, geri dönüş kamerası, ön kol dayama, ısı denetimli orta havalandırma kanalı, koyu karartılmış arka camlar ve üç bölmeli otomatik klima gibi opsiyonların toplum bedeli de 15. TL'dir.

Seat Leon Otomobil Özellikleri

Gelişmiş ve tanınmış araba markalarından biri olan Seat Leon indirimli fiyatlarıyla görenleri şaşırttı. Kullanıcıların büyük bir memnuniyet duyduğu model pek çok yönden yararlı olarak görülüyor. Geniş opsiyon seçenekleri ve teknolojik donanımıyla sektörün öncülerinden biri olarak anılmaya layık bir model.

Yapılan mühim indirimlerle de kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Seat Leon otomobil özellikleri bakımından iddialı bir yapıya sahip!

Güncel Haberleri