Sözleşmeli Personele Kadro Mu Geliyor? Pazartesi Büyük Gün!

Hemen her devlet kadrosunda çalışma gösteren sözleşmeli personele kadro mu geliyor? Konuyla ilgili açıklama Pazartesi günü yapılacak.Sözleşmeli olarak çalışma gösteren personele kadro mu geliyor? Konuyla ilgili ilk ipucu Çalışma...

Hemen her devlet kadrosunda çalışma gösteren sözleşmeli personele kadro mu geliyor? Konuyla ilgili açıklama Pazartesi günü yapılacak.

Sözleşmeli olarak çalışma gösteren personele kadro mu geliyor? Konuyla ilgili ilk ipucu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamada

“Kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü kabine toplantısının ardından kamuoyu ile paylaşacak.” dedi.

Sözleşmeli Personel Sorunu Nedir?

Sözleşmeli Personel Sorunu devlet kadrosunda çalışma gösteren sözleşmeli personeller tarafından araştırılmaktadır. Bildiğiniz gibi sözleşmeli personellerin kurumlar arasında yer değiştirme gibi bir hakkı bulunmuyor. Aynı zamanda görev içinde yükselme sınavına da giremiyorlar. İstenilen çalışma tamamlanırsa eğer kamuda, kadrolar arasında olan farklılıklar da sona ermiş olacak.

Güncel Haberleri