Tamı Tamına 1 Milyar 395 Milyon TL Kazanabilirsiniz! Sadece Bunu Yapmanız Yeterli

Milyonlarca kişi tarafından beklenen yılbaşına çok az bir süre kaldı. Her yıl yılbaşında çekilişi gerçekleştirilen yılbaşı çekilişi için bu yıl ödenecek rakamlar da belli oldu. Tam, yarım ve çeyrek bilet fiyatları...

Milyonlarca kişi tarafından beklenen yılbaşına çok az bir süre kaldı. Her yıl yılbaşında çekilişi gerçekleştirilen yılbaşı çekilişi için bu yıl ödenecek rakamlar da belli oldu. Tam, yarım ve çeyrek bilet fiyatları ile bu yıl ödenecek büyük ikramiye rakamları belli oldu. Özellikle giderek artış gösteren enflasyon oranları ve maddi çıkmazın içerisine giren milyonlarca kişi tüm ümidini yılbaşı çekilişine bağladı. Her yıl geleneksel hale gelen milli piyango için bu yıl da açıklama geldi.

Milli piyango için yapılan açıklama kapsamında bu yıl verilecek olan büyük ikramiyenin tamamının dağıtılacağına garanti verildi. Yani bu yıl Milli Piyango çekilişinin mutlaka sahibi bulunacak ve devretmeyeceği açıklandı.

Tamı Tamına 1 Milyar 395 Milyon 900 Bin TL Veriliyor

Hemen her yıl milyonlarca kişinin zengin olma hayalini düşündüren Milli Piyango için bu yıl ödenecek milli piyango tutarı belli oldu. Milli Piyango 2023 çekilişiyle bu yıl verilecek olan toplam ikramiye 1 Milyar 395 Milyon 900 Bin TL olarak belirlendi.

Yapılan açıklamaları incelediğimizde en büyük ikramiye tutarı da 200 Milyon TL olarak belirlendi. Yani büyük ikramiye tam bilete çıkarsa 200 milyon TL verilecek. Çeyrek bilete çıkarsa ise çıkan kişi başına 50 milyon TL verilecek.

Milli Piyango Bilet Fiyatı Kaç TL?

2023 yılının ilk günü yapılacak olan Milli Piyango çekilişiyle verilecek olan büyük ikramiyenin olduğu bilet fiyatları açıklandı. Yapılan açıklamalar kapsamında:

Milli Piyango Tam Bilet Fiyatı 200 TL

Milli Piyango Yarım Bilet Fiyatı 100 TL,

Milli Piyango Çeyrek Bilet Fiyatı ise 50 TL olarak belirlendi.

Güncel Haberleri