Tarım Kredi Market yüzde 37 indirim fişeğini yepyeni broşürüyle uçurdu!

500 gramlık Tarsüt marka az yağlı beyaz peynirin 25,90 TL'yi gördü. Öte yandan başka bir indirim kampanyası da Eti marka çikolatanın Karam ve sütlü seçeneklerinde oldu. İki üründe de fiyatlar 8,95 TL seviyelerine sabitlendi....

500 gramlık Tarsüt marka az yağlı beyaz peynirin 25,90 TL'yi gördü. Öte yandan başka bir indirim kampanyası da Eti marka çikolatanın Karam ve sütlü seçeneklerinde oldu. İki üründe de fiyatlar 8,95 TL seviyelerine sabitlendi. Şimdi milyonlar diğer ürünleri merak ediyor.

Tarım Kredi Market %35 indirim fişeğini yepyeni broşürüyle uçurdu. Türkiye'nin 81 ilinde binlerce şubesiyle hizmet vermeye devam eden Tarım Kredi Market, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla indirim kampanyalarını sürdürüyor. Pek çok ürünü indirimli olarak satışa sunan market yeni kampanyalarını da kapsamlı bir şekilde açıkladı. Markete alışverişe gidecek olanlar ise bu nedenle fiyat listesini öğrenerek ona göre şubelere uğrayacak.

PEYNİRDE ŞAHANE FİYAT

Beyaz peynirde kampanya başladı. 500 gramlık Tarsüt marka az yağlı beyaz peynirin fiyatı 25,90 TL oldu.

ÇİKOLATADA İNDİRİM BAŞLADI

Eti marka çikolataların Karam ve sütlü seçeneklerinde tek fiyat belirlendi ve fiyatlar 8,95 TL olarak açıklandı.

AYÇİÇEK YAĞINDA KAMPANYA SÜRÜYOR

Toprak Mahsulleri Ofisi markalı 5 litrelik ayçiçek yağında indirim şöleni sürüyor ve fiyat 135 TL'de sabit kaldı.

TORKU SÜTLERDE DE İNDİRİM...

Torku marka sütlerde de indirim kampanyası devam ederken fiyatı kataloğlarda 2 tane verilerek 13,95 TL olarak duyuruldu.

Güncel Haberleri