THY Uçuşlara İlişkin Yeni Kararını Duyurdu! Tarih Verildi

Türk Hava Yolları (THY), 9 Şubat 2023 ve öncesinde düzenlenmiş olması şartıyla 6-28 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan yurt içi uçuşların ücretsiz olarak değiştirilebileceğini veya biletlerin kesintisiz olarak...

Türk Hava Yolları (THY), 9 Şubat 2023 ve öncesinde düzenlenmiş olması şartıyla 6-28 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan yurt içi uçuşların ücretsiz olarak değiştirilebileceğini veya biletlerin kesintisiz olarak iade edilebileceğini açıkladı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve çok sayıda ilde hissedilen depremin derin üzüntüsü içinde olduklarını ifade edildi.

31 Mart 2023 Tarihine Kadar...

Depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Üstün'ün açıklaması şu şekilde:

“9 Şubat 2023 ve öncesinde düzenlenmiş olması koşuluyla 6 Şubat 2023-28 Şubat 2023 tarihleri arasında olan yurt içi uçuşlarınızı ücretsiz olarak değiştirebilir veya biletlerinizi kesintisiz olarak iade edebilirsiniz. Bilet değişikliği ve iade işlemlerinizi 31 Mart 2023 tarihine kadar internet sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.”

Güncel Haberleri