Tofaş Fabrikası Ziyarete Açıldı

Tofaş tarafından yapılan açıklamada, Tofaş fabrikası'nın 24 Ocak itibarıyla yeniden halkın ziyaretine açıldığı ifade edildi.Tofaş, 2017'da başladığı ve 2020'e kadar salgın sebebiyle mecburi ara verdiği halka açık Fabrika...

Tofaş tarafından yapılan açıklamada, Tofaş fabrikası'nın 24 Ocak itibarıyla yeniden halkın ziyaretine açıldığı ifade edildi.

Tofaş, 2017'da başladığı ve 2020'e kadar salgın sebebiyle mecburi ara verdiği halka açık Fabrika Gezileri'ni yeniden başlattı.

Sahip olduğu AR-GE ve üretim yetkinlikleri, üretim çeşitliği ile küresel ölçekte örnek fabrikalardan biri olan Tofaş'ın, halka açık fabrika gezisi ile kalıp, pres, gövde ile montaja kadar tüm süreçler, üretim sırasında sesli rehber eşliğinde izlenebiliyor. Böylelikle, ziyaretçiler bir aracın üretiminin baştan sona tüm evrelerini görme imkanına sahip oluyor.

Gezilere, kurumun resmi web sitesi üzerinden randevu alınarak ve ilave bir başvuru süreci gerekmeden katılım gerçekleştirilebiliyor. Tofaş Fabrika Gezileri bu özellik sayesinde Türkiye otomotiv sektöründe bir ilki de temsil ediyor.

Güncel Haberleri