TOKİ Başvurusu Yapanlar Dikkat! 16-24 Ocak TOKİ Kura Çekimleri Devam Ediyor

Ev sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaş, İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuru yaptı. Başvuruların tamamlanmasından sonra her geçen gün farklı bir ilin kura çekimleri tamamlanıyor. Bu kapsamda, projeye başvuru yapan vatandaşlar...

Ev sahibi olmak isteyen çok sayıda vatandaş, İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuru yaptı. Başvuruların tamamlanmasından sonra her geçen gün farklı bir ilin kura çekimleri tamamlanıyor. Bu kapsamda, projeye başvuru yapan vatandaşlar kura çekimlerini heyecanla takip ederken, gelecek günlerde hangi illerin kurasının çekileceğini araştırıyor. İlk Evim İlk İş Yerim projesi için 16-24 Ocak tarihleri arasında kura çekimi yapılacak iller belli oldu.

TOKİ kura çekimleri ocak ayında da tüm hızıyla sürüyor. İlk Evim İlk İş yerim projesinde Sakarya'da çekimler tamamlanırken Kocaeli ve Antalya'da çekimler devam ediyor. Yalova ve Isparta'da ise kuralar ilerleyen günlerde çekilecek.

Güncel TOKİ Kura Çekimi Takvimi Şöyle:

16-17 Ocak 2023: Sakarya

18-19-20-21 Ocak 2023: Kocaeli

18-20-21-22 Ocak 2023: Antalya

22 Ocak 2023: Yalova

23-24 Ocak 2023: Isparta

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayını

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri canlı yayınlanıyor. Kura çekimlerini anlık olarak takip etmek isteyen vatandaşlar, toki.tv ve TOKİ’nin resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirler. Kura çekimi yayınlarına ilişkin TOKİ’nin sosyal medya hesabından açıklamada bulunuldu. TOKİ'nin açıklamasında ”Bütün kuralar

TOKİ Kura Çekimi Sonuçları Sorgulama

TOKİ kura çekimleri devam ederken, sonuçlara nasıl ulaşılacağı da merak ediliyor. Kura çekimlerinin tamamlanmasından sonra, TOKİ’nin resmi internet sitesinden sonuçlara erişilebilir.

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman Bitecek?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için şimdiye dek onlarca ilde kura çekimi gerçekleştirildi. Bu kura çekimleri ocak ayında da devam ederken, çekimlerin martta tamamlanması bekleniyor.

TOKİ İstanbul Kurası Ne Zaman?

İstanbul’da İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuranlar, kura çekimlerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Konuya dair resmi açıklama henüz gelmedi. Gelecek haftalarda İstanbul kurası ile ilişkin kamuoyu bilgilendirmesinin yapılması bekleniyor.

Güncel Haberleri