TOKİ Kura Çekimi Bugün Yeniden Başlıyor! Ocak 2023 Kurası Çekilecek İller

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekimi başlamıştı. Söz konusu kura çekimine aralık ayının son günlerinde ara verilirken, geçtiğimiz haftalarda açıklanan takvime göre, bugün...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekimi başlamıştı. Söz konusu kura çekimine aralık ayının son günlerinde ara verilirken, geçtiğimiz haftalarda açıklanan takvime göre, bugün itibariyle kura çekimi tekrar başlayacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un önceki süreçte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ile birlikte, ilerleyen günlerde hangi illerin kurasının çekileceği belli oldu.

TOKİ Kura Çekimi Hangi İller

İlk Evim İlk İş Yerim Projesi için 2 Ocak tarihi itibariyle kura çekimleri tekrar başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un paylaşımına göre, kura çekimi takvimi şu şekilde:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş 3 bin 101 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Kura Sonucu Sorgulama

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekiminin gerçekleşmesinin ve sonuçların açıklanmasının ardından, TC kimlik numarası ve şifre ile e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmetinden sonuçlara ulaşılabilir.

Güncel Haberleri