TOKİ Kura Çekimi Ertelendi Mi? TOKİ Kuraları Ne Zaman Çekilecek Merak Ediliyor!

Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulundu. Söz konusu proje için her geçen gün farklı bir şehrin kura çekimi yapılırken, güncel kura çekimi takvimi de merak ediliyor. Bu kapsamda,...

Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulundu. Söz konusu proje için her geçen gün farklı bir şehrin kura çekimi yapılırken, güncel kura çekimi takvimi de merak ediliyor. Bu kapsamda, TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kura çekimi ileri tarihe ertelendi.

TOKİ Kura Çekimi Ne Zaman?

İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kuralarına dair yapılan açıklamaya göre, kuralar ileri bir tarihte çekilecek. Söz konusu açıklamada ''250 Bin Sosyal Konut Kampanyası Kapsamında Hak Sahibi Belirleme Kura Töreni Yaşanan Doğal Afet Sebebiyle İleri Tarihe Ertelenmiştir. Kura Tarihi ve Saati İdaremizce Belirlenerek Web Sayfasında Yayınlanacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

TOKİ Kura Çekimi Sonuçları Sorgulama

TOKİ kura çekimlerinin tamamlanmasının ardından, projeye başvuruda bulunan kişiler e-Devlet üzerinden sonuçlara ulaşabilirler.

TOKİ Kuraları Canlı Yayın

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekimi canlı olarak yayınlanıyor. Çok sayıda kişinin merakla beklediği kura çekimleri, toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden canlı olarak takip edilebilir.

TOKİ İstanbul Kurası Ne Zaman?

TOKİ, farklı illerin kura çekimini gerçekleştirirken, İstanbul kurasının ne zaman başlayacağına dair bilgi vermedi. Önümüzdeki süreçte, İstanbul kurasının tarihi ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

Güncel Haberleri