TOKİ Kura Çekimi Takvimi Açıklandı! 21-25 Aralık Kura Çekimi Yapılacak İller Belli Oldu

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuru işlemlerinin tamamlanması ile birlikte, kura çekimi başladı. Her geçen gün yeni bir ilin kurası çekilirken, güncel kura takvimi merak ediliyor. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde hangi...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuru işlemlerinin tamamlanması ile birlikte, kura çekimi başladı. Her geçen gün yeni bir ilin kurası çekilirken, güncel kura takvimi merak ediliyor. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği belli oldu.

TOKİ Kura Çekimi Tarihleri 21-25 Aralık

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekimi takvimi açıklanmaya devam ediyor. Söz konusu kura çekimi takvimine göre, 21-25 Aralık tarihleri arasında kurası çekilecek iller şu şekilde:

21 Aralık: Yozgat ve Artvin

22 Aralık: Kırıkkale

23 Aralık: Kırşehir ve Trabzon

24 Aralık: Trabzon ve Nevşehir

25 Aralık: Nevşehir

TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama

İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekimi toki.tv ve TOKİ'nin Youtube kanalı üzerinden takip edilirken, sonuçların nasıl öğrenileceği de merak ediliyor. İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuru yapan kişiler, sonuçlar açıklandığı zaman e-Devlet sistemi üzerinden sonuçlara ulaşabilecekler. e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile birlikte yapıp, ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” yazarak ilgili hizmetten kura sonucu sorgulanabilir.

Güncel Haberleri