TOKİ Kura Tarihi Açıklandı! 6-13 Ocak TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller

TOKİ'ye başvuruda bulunan vatandaşlar, kura çekimi takvimini yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim...

TOKİ'ye başvuruda bulunan vatandaşlar, kura çekimi takvimini yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, vatandaşların merak ettiği takvim ile ilgili sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda açıklama yaptı. Söz konusu açıklama ile birlikte, ilerleyen sürece dair kura takvimi belli oldu.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için 13 Ocak'a kadar kura çekiminin yapılacağı iller belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un paylaşımına göre, kura çekimi yapılacak iller şu şekilde:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş 3 bin 101 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Kura Sonucu Sorgulama

TOKİ kura çekimlerinin ardından başvuruda bulanan kişiler, e-Devlet’ten ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmeti ile sonuçları sorgulayabilirler. Kura çekimleri toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden takip edilebilir.

Güncel Haberleri