TOKİ'ye Başvuranlar Dikkat! 8-13 Ocak TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruların tamamlanmasının ardından, kura çekimleri başladı. Söz konusu kura çekimleri pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruların tamamlanmasının ardından, kura çekimleri başladı. Söz konusu kura çekimleri pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği belli oldu. Sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda paylaşım yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kura çekimi takvimini açıkladı.

TOKİ Kura Çekimi Ocak 2023

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un paylaşımına göre, İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında önümüzdeki günlerde kura çekimi yapılacak iller şu şekilde:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş 3 bin 101 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Kura Sonucu

TOKİ kura çekimlerinin tamamlanmasının ardından, TC kimlik numarası ve şifre ile e-Devlet'e giriş yapılarak ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmeti aracılığıyla sonuçlara ulaşılabilir. Kura çekimleri, toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden canlı olarak takip edilebilir.

Güncel Haberleri