TOKİ'ye Başvuru Yapanlar Dikkat! 24-27 Ocak TOKİ Kura Çekimi Takvimi Açıklandı

Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruda bulunurken, kura çekimleri de yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, ilerleyen günlerde hangi illerinin kurasının çekileceği ve kura çekiminin detayları...

Ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruda bulunurken, kura çekimleri de yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, ilerleyen günlerde hangi illerinin kurasının çekileceği ve kura çekiminin detayları ile ilgili araştırmalar sürüyor.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi 24-27 Ocak

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için 24-27 Ocak tarihleri arasında kura çekimi devam edecek. TOKİ'nin açıklamasına göre, belirtilen tarihlerde kurası çekilecek olan iller şu şekilde:

23-24 Ocak 2023: Isparta

23-28 Ocak 2023: Bursa

25 Ocak 2023: Burdur

26-27 Ocak 2023: Denizli

TOKİ İstanbul Kurası Tarihi

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri devam ederken, İstanbul kurasının ne zaman çekileceği de merak ediliyor. İstanbul kurasının tarihi ile ilgili henüz açıklama yapılmadı.

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayın

TOKİ kura çekimleri yapıldığı zaman, toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlar takip edilebilir.

TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama

Kura çekimi işlemlerinin tamamlanmasının ve sonuçların açıklanmasının ardından, TOKİ'nin resmi internet sitesinden sonuçlara ulaşılabilir.

Güncel Haberleri