TÜBİTAK Personel Alımı Yapacağını Açıkladı! Başvurular Başladı

TÜBİTAK oluşan ihtiyaçlar neticesinde personel alımı yapacağını açıkladı. Toplamda 34 personel alımı yapılacağı belirtilirken, başvuru yapmak isteyen adaylar konunun ayrıntılarını merak ediyorlar. Hangi branşta alım yapılacağı,...

TÜBİTAK oluşan ihtiyaçlar neticesinde personel alımı yapacağını açıkladı. Toplamda 34 personel alımı yapılacağı belirtilirken, başvuru yapmak isteyen adaylar konunun ayrıntılarını merak ediyorlar. Hangi branşta alım yapılacağı, başvuru tarihi ve başvuruların nasıl yapılacağı gibi pek çok detay araştırılıyor.

TÜBİTAK Personel Alımı Kadro Dağılımı

TÜBİTAK tarafından yayınlanan ilana göre, BİLGEM, TÜSSİDE, RUTE, MAM, BAŞKANLIK, UZAY ve SAGE birimlerinde 34 personel istihdamı yapılacak. Birimlere göre yapılacak alımlar şu şekilde:

TÜBİTAK BİLGEM

4 Diğer Teknisyen ve Teknikerler (Engelli)

1 Memur (Engelli)

1 Şoför (TMY)

1 Memur (TMY)

1 Dağıtıcı (TMY)

TÜBİTAK TÜSSİDE

1 Diğer Teknisyen ve Teknikerler (TMY)

TÜBİTAK RUTE

2 Memur (Engelli)

1 Dağıtıcı (TMY)

1 Şoför (TMY)

TÜBİTAK MAM

1 Diğer Teknisyen ve Teknikerler (TMY)

TÜBİTAK UZAY

1 Memur (Engelli)

TÜBİTAK SAGE

3 Memur (Engelli)

3 Memur (TMY)

1 Dağıtıcı (Engelli)

1 Şoför (Engelli)

1 Dağıtıcı (TMY)

TÜBİTAK BAŞKANLIK

3 Yönetici Asistanı (Engelli)

2 Memur (Engelli)

1 Memur (TMY)

4 Memur

Başvuru Tarihi Ne Zaman?

TÜBİTAK'ın yapacağı personel alımına, 15-21 Kasım 2022 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Lise ve ön lisans mezunu adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayabilirler.

Başvuru Ekranı

Söz konusu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesine TC kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra, işlemleri gerçekleştirebilecekler.

Güncel Haberleri