Tüm Türkiye'yi Yıkan Acı Haber! Şehidin Var Türkiye

Isparta merkeze bağlı Büyükgökçeli köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş, görevli olduğu Pençe Kilit Operasyonu'nda 4 Ekim'de yaralandı. Ankara'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane...

Isparta merkeze bağlı Büyükgökçeli köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş, görevli olduğu Pençe Kilit Operasyonu'nda 4 Ekim'de yaralandı. Ankara'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Yavaş, bugün sabahın erken saatlerinde şehit oldu.

Yavaş Ailesine Acı Haber Verildi

Tedavi sürecinde hastanede oğullarından gelecek iyi haberi bekleyen anne Mürşide Yavaş, baba Ali Yavaş ve kardeşleri Esen ve Burak Yavaş'a acı haber verildi. Şehit Yavaş'ın cenazesi, Isparta'ya getirilerek tören ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Başkan Başdeğirmen'den Mesaj

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, operasyonda yaralanmasının ardından tedaviye alındığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş için taziye mesajı yayımladı. Başkan Başdeğirmen, mesajında "Mesai arkadaşımız Ali Yavaş'ın oğlu Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş'ın şehadetini derin bir üzüntü içerisinde öğrendim. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verdi.

Güncel Haberleri