Türk Kızılay Karamürsel Aşevi'nde İftar Programı Gerçekleştirildi

İftar programında konuşan Türk Kızılay Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, Karamürsel'de aşevinin senenin 12 ayı sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdiğini ifade etti.Türk Kızılay'ının etkinliklerinin, her sene...

İftar programında konuşan Türk Kızılay Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, Karamürsel'de aşevinin senenin 12 ayı sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdiğini ifade etti.

Türk Kızılay'ının etkinliklerinin, her sene artarak sürdüğünün altını çizen Alemdar, hayırseverleri destek olmaya, ihtiyaç sahibi aileleri de aşevine beklediklerini ifade etti.

Alemdar, aşevinde ramazan ayında bin kişiye 4 çeşit yemek ikramında bulunmaya süreceğini kaydederek, Karamürsel'e deprem bölgesinden gelen ve öğretmenevinde kalan 20 kişiye de iftar ve sahur yemeği verdiklerini aktardı.

Konuşmadan sonra Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Kızılay Kolu öğrencileri, vatandaşlara iftar yemeklerini dağıttı.

Sonrasında vatandaşlar ve protokol üyeleri, ilk iftarını açtı.

Programa, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Güncel Haberleri