TV'ye Damgasını Vuran Program Geri Dönüyor! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Ne Zaman Başlayacak? Hangi Günler Saat Kaçta Yayınlacak?

İlk kez 5 Ekim 2015'te yayımlanan Kısmetse Olur, dönemine damga vuran yarışma programlarından biriydi. Daha önce de haftanın 6 günü yayın yapan programda, bu sezon da yine sadece haftada 1 gün es verecek.Youtube kanalındaki açıklamalara...

İlk kez 5 Ekim 2015'te yayımlanan Kısmetse Olur, dönemine damga vuran yarışma programlarından biriydi. Daha önce de haftanın 6 günü yayın yapan programda, bu sezon da yine sadece haftada 1 gün es verecek.

Youtube kanalındaki açıklamalara göre de 12 Aralık 2022 Pazartesi günü ilk bölümünü yayımlayacak.

Seda Abla Yok, Öykü Abla Var

Popüler evlilik yarışması Kısmetse Olur, yayın hayatına Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ismiyle devam ederek tekrar başlayacağını açıkladı. Ancak yarışma programında yapılan tek değişiklik tabi ki ismi değil...

Yarışmanın 2015'te yayımlandığı zamanlarda sunuculuğunu Seda Akgül yapıyordu. Hatta yarışmada sürekli 'Seda Abla' olarak seslenilen sunucu, zamanla kulaklarımıza da böyle kazınmıştı.

Yarışmanın yeni ismi ve yeni sezonunda sunucu rolünde Öykü Serter'in yer alacağı açıklandı. Daha önce İşte Benim Stilim ve Rising Star Türkiye gibi yapımlarda sunuculuk yapan Serter, yeni sezonunda Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının sunuculuğunu üstlenecek.

Hangi Günler Saat Kaçta Yayımlanacak?

Biliyorsunuz ki 2017'de evlilik programlarının kaldırılmasının ardından internet yayınına geçen Kısmetse Olur, yeni sezonunda da Youtube üzerinden yayımlanacak. Yani, TV üzerinden yeni programı izlemek mümkün olmayacak.

Öte yandan program, önceki yayın hayatında da olduğu gibi haftanın 6 günü izleyicinin karşısında olacak ve her gün 18.30'da Youtube kanalında yayımlanacak.

İnternet Yayınına Geçmişti 

Yukarıda da söylediğimiz gibi program, 29 Nisan 2017'de evlilik programlarının kapatılmasının ardından Kanal D'nin internet yayınına geçmişti. 20 Mayıs 2017 tarihinde de resmen yayından kaldırılmıştı.

Bunun üzerinde programın içinde yer alan adaylar, yine aynı yapım ekibiyle 'Gençlik Başımda Duman' isimli bir Youtube dizisi yayımlamıştı. Ancak o dizi de yine uzun soluklu olmamış, hızla final yapılmıştı.

Güncel Haberleri