Üniversite Öğrencilerine Müjde Niteliğinde Haber! KYK Burs ve Kredilerine Zam Mı Geliyor?

Üniversite öğrencilerine verilen KYK burs ve kredileriyle ilgili yeni bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan heyecanlandıran açıklama geldi.Üniversite öğrencilerinin ekonomik yönden rahatlamasını...

Üniversite öğrencilerine verilen KYK burs ve kredileriyle ilgili yeni bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan heyecanlandıran açıklama geldi.

Üniversite öğrencilerinin ekonomik yönden rahatlamasını sağlayan KYK Burs ve kredilerine yeni yılda zam gelip gelmeyeceği araştırılmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan üniversite öğrencilerine müjde niteliğinde haber geldi. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamada kredi ve burs zammıyla ilgili yeni yılda bir devrim yapılacağı açıklandı. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde açıklama yapacağına yer verildi.

Bakan Kasapoğlu: Yeni Bir Devrim Yapacağız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından KYK burs ve kredileriyle ilgili yapılan açıklamada yeni bir devrim yapacağız diyerek açıklama yapıldı. Bakan Kasapoğlu TBMM Genel Kurulunda Gençlik ve Spor Bakanlığının 2023 yılı bütçesinde konuşma yaparak öğrencileri sevindiren açıklama yaptı. Kasapoğlu tarafından:

“45 liradan 850 liraya getirdik ve bu yıl da yeni bir devrim yapacağız, rakamlarla da devrim yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız onu inşallah önümüzdeki günlerde açıklayacak" denildi.

Güncel Haberleri