Ünlü Milyarderden Şok Açıklama: Dışkı Suyunu İçtim

Bugün, Dünya Tuvalet Günü olması gerekçesiyle paylaşım yapan Bill Gates’in sözleri gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı açıklamada tuhaf şeyler yapmayı seven ve yaptığını belirten Bill Gates, dışkı suyu içtiğini ve...

Bugün, Dünya Tuvalet Günü olması gerekçesiyle paylaşım yapan Bill Gates’in sözleri gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı açıklamada tuhaf şeyler yapmayı seven ve yaptığını belirten Bill Gates, dışkı suyu içtiğini ve bir çukur dolusu tuvalet kokusu kokladığını belirtti. Bill Gates’in bunu yapmasının sebebi olarak da 6 milyar insanı etkileyen bir soruna dikkat çekmek olduğu ifade edildi.

Bill Gates tarafından yapılan paylaşımda:

Yıllar boyunca bazı tuhaf şeyler yaptım: Jimmy Fallon ile dışkı suyu (dışkıdan elde edilen su) içtim, bir kavanoz insan dışkısıyla aynı sahneyi paylaştım ve bir çukur dolusu tuvalet kokusu kokladım.

Bu saçmalıklar birkaç kişiyi güldürdü. Ancak amacım her daim 3.6 milyar insanı etkileyen bir soruna dikkat çekmekti: Yetersiz temizlik” diyerek sürdürdü. Ayrıca, “Dünyanın dört bir yanından bilim adamları ve mühendisler sayesinde, hastalıkları ve rahatsızlıkları önleyecek yeni çözümlere yaklaşıyoruz.

Güncel Haberleri