Vakıfbank memur alımı kontenjan sınırı ve başvuru şartları yayınlandı!

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ve kamu bankası olarak devlete bağımlı bir şekilde hizmetlerini sürdüren Vakıfbank tarafından 2023 yılı için alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Banka personellerinin...

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ve kamu bankası olarak devlete bağımlı bir şekilde hizmetlerini sürdüren Vakıfbank tarafından 2023 yılı için alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Banka personellerinin memur olarak istihdam edildiği ilanlar kapsamında Vakıfbank'ın 2023 yılı için gerçekleştirecek olduğu alımların detayları belli oldu.

Farklı kadrolardan gerçekleştirilecek olan Vakıfbank memur alımları kapsamında eğitim şartları başta olmak üzere hangi kadrolardan hangi kontenjan sınırı ile alımların gerçekleştirileceği bilgisi de resmi olarak vatandaşlar ile paylaşıldı. Peki; Vakıfbank memur alım ilanı başvuru şartları, kontenjan dağılımı ve daha detaylı bilgiler nelerdir?

Vakıfbank Memur Alım Kontenjan Dağılımı Nedir?

Vakıfbank tarafından hakkındaki bilgilerin paylaşıldığı alımlar kapsamında farklı illerde 5 kadrodan alım gerçekleştirileceği duyurusu resmen yapıldı. Farklı illerde gerçekleştirilecek olan alımların "Memur Alımı" adı altında gerçekleştireceği bilgisinin yayımlanması ile alım bekleyen adaylara müjdeli haber de verilmiş oldu. Bu bağlamda gerçekleştirilecek alımlar şu kadrolarda gerçekleştirilecek;

  • BT Müfettiş Yardımcısı
  • Müfettiş Yardımcısı
  • Kontrolör Yardımcısı
  • Uzman Yardımcısı
  • Memur

Farklı illerde gerçekleştirilecek olan alımlarda ise kontenjana ilişkin herhangi bir sayı sınırı paylaşılmadı.

Bu kadrolar üzerinden gerçekleştirilecek olan alımlar bağlamında şartlar da resmi olarak T.C. Vakıflar Bankası tarafından açıklandı.

Vakıfbank Memur Alım Şartları Nelerdir?

Vakıfbank'ın yayımlamış olduğu memur banka personeli alım ilanlarında şartlar genel ve özel şartlar olarak ikiye ayrıldı. Her kontenjan için geçerli olan genel şartlar bulunsa da, özel şartlar da vatandaşlar ile paylaşıldı.

GENEL ŞARTLAR

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Vakıfbank'ta çalışırken herhangi bir nedenle ilişiklerinin kesilmemiş olması
  • Daha önce banka tarafından yapılan sınavlardan birine katılmış olup, mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Sağlık açısından görevini yapmasına enge olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak.

ÖZEL ŞARTLAR

Bankanın yayınladığı genel şartların yanı sıra özel şartlar da vatandaşlar ile PDF dosyası olarak paylaşıldı. İl il kontenjan dağılımı ve özel şartlara buradan ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Bankanın yayınlamış olduğu alım ilanlarının başvuru tarihleri 16 Ocak 2023 tarihinde başlamış olup 28 Ocak 2023 tarihinde sona erecek şekilde planlanmıştır.

En güncel personel alım ilanlarına ilişkin detaylar Edirne Jet Haber'de paylaşılmaya devam edecektir. Takipte kalıp, bildirimleri açarak bu alım ilanlarına ilişkin detaylardan ilk sizin haberiniz olabilir.

Güncel Haberleri