Valilikten Sıcaklık Uyarısı Geldi! Meteoroloji de Uyarmıştı

Meteoroloji'nin uyarılarını dikkate alan Sakarya Valiliği kentte yaşayanları sıcaklık konusunda dikkatli olmaya davet etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan verilere göre, 19 Temmuz Çarşamba günü itibari ile Sakarya’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

Sakarya Valiliği'nce vatandaşlara yapılan uyarıda, 37 dereceye çıkması beklenen sıcak havada yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

Valiliğin Twitter üzerinde yaptığı paylaşımda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; tüm yurtta etkili olan sıcak hava dalgasının ilimizde de yarından itibaren mevsim normallerinin 3 ila 8 derece (35-37 derece) üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere; vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirleri olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Güncel Haberleri