Volkswagen Golf R 333 Modelinin Ön Tanıtım Videosunu Yayınladı

Volkswagen, yeni elektrikli modellerini kullanıcıların karşısına çıkarmaya başladı. Şirket bu noktada gelecek planlarında neyi düşündüğünü belli etti. Bu noktada, daha çok elektrikli modelleri piyasaya sürmeyi planlıyor....

Volkswagen, yeni elektrikli modellerini kullanıcıların karşısına çıkarmaya başladı. Şirket bu noktada gelecek planlarında neyi düşündüğünü belli etti. Bu noktada, daha çok elektrikli modelleri piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunun yanı sıra, içten yanmalı modelleri de bir kenarda bekletiyor. Alman otomotiv devi, özel bir Golf R versiyonu hazırlıklarını sürdürüyor. Bunu da elektrikli modellere geçmeden önce gerçekleştiriyor.

Volkswagen Golf R 333 modelinin 2,0 litre turbo beslemeli motoru dikkat çekti

Volkswagen, Golf R 333 aracına yönelik ön tanıtım videosunu kullanıcıların karşısına çıkardı. Şirket, aracı sınırlı sayıda üretmeyi düşünüyor. Aracın 31 Mayıs itibariyle tanıtılması beklentiler dahilinde yer alıyor. Golf R 333 marka araç 2,0 litrelik turbo beslemeli motor barındırıyor. Bu da, 333 beygir güç üretiminde bulunuyor. 333 sayısına özel bir ilgi duyan şirket, araçtan sadece 333 adet üretiyor.

[embed]

Volkswagen'in tek özel modeli Golf R 333 olmadı. Geçtiğimiz yıl şirket, R Performance departmanının 20. yılını kutladı. Bu sırada, Golf R 20 Years Edition modelini öne sürdü. 333 beygir güç üretimi yapan model, 7 ileri çift kavramalı şanzıman barındırıyordu. Bu da, gücünü dört tekerlekten sürüş sistemine doğru aktarım sağlıyordu.

Ön tanıtım videosunda aracın sarı gövde rengi ve siyah detaylara sahip Golf R aracı kullanıcıların gözlerinin önüne çıktı. Otomobilde siyah detaylar dikkat çekti. Buna ek olarak, mavi renkli R logosu ve aynı renkteki fren kaliperleri öne çıkan detaylar arasında yer aldı.

Güncel Haberleri