Yarın BİM, A101, ŞOK ve Migros markete gidenlere 200 TL hediye veriliyor

Bu marketler neredeyse gıda fiyatlarının tavan yaptığı günlerden beri vatandaşın rahatça ihtiyaçlarına kavuşmaları için birçok kampanyaya imza attı. Bazen temel gıda ürünlerinin fiyatlarını azaltırken bazen de anlaşmalı...

Bu marketler neredeyse gıda fiyatlarının tavan yaptığı günlerden beri vatandaşın rahatça ihtiyaçlarına kavuşmaları için birçok kampanyaya imza attı. Bazen temel gıda ürünlerinin fiyatlarını azaltırken bazen de anlaşmalı kredi kartlarına belirli bir harcamanın üzerinde chip para gibi bedava alışveriş yapmaya yarayan promosyonlar yatırıyorlar. Böylece vatandaşlar avantajlı alışveriş yapma şansı buluyor. Bu indirimli alışveriş seçeneklerini incelemek ve değerlendirmek için siz de en yakın markete giderek alışverişe başlayabilirsiniz.

Kampanyalar Devam Ediyor

Marketler hemen her ay yeni bir kampanyayı duyuruyorlar. Sizlerde bu imkanlardan yararlanmak isterseniz marketlerin sosyal medya hesaplarını takip edebilir ya da online alışveriş sitelerine uğrayabilirsiniz. Ürün skalası oldukça geniş olan marketlerden birçok ihtiyacınızı karşılamanız mümkündür.

Kimi marketler temel gıda ürünlerinin fiyatlarını ucuzlattıkları özel günler ya da haftalar yapmaktadır. Bu dönemler uzun süreli dayanıklı gıda mamullerini stoklamak için oldukça avantajlıdır. Şok ve A101 gibi mağazalarda elektronik ve mutfak eşyalarında indirim yapmaktadır. Bu indirimler sayesinde de evinizin ihtiyaçlarını karşılama şansı bulabilirsiniz. Ayrıca online sitelere sahip marketlerde internete özel indirimler yapabilmektedir.

Banka Kartlarıyla Nasıl Bedava Alışveriş Yapılır

Market alışverişlerinizin bir kısmını bedava yapmak isterseniz kullandığınız marketin anlaşmalı olduğu kredi kartını kullanmanızı tavsiye ederiz. Çünkü marketler anlaşmalı olduğu bankaların kredi kartlarına taksit ve çeşitli promosyonlar tanıyabilmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası ve Metro Market bir anlaşmaya gitti ve 750 TL alışveriş yapan kişiler 75 TL chip para kazanma şansına erişti. Böylece vatandaşların yaptıkların alışveriş çok daha ucuza gelmiş oldu. Bu tarz kampanyaları Garanti Bankasının Bonus kredi kartı da sıkça uygulamaktadır. Kartın kullanıcıları onlarca marketten yaptığı alışverişten bonus kazanmakta ve karlı şekilde alışveriş yapmanın keyfini çıkarmaktadır.

Güncel Haberleri