Yarıyıl Tatili Tarihi Belli Oldu! Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Yarıyıl tatili öncesi planlama yapmak isteyen kişiler, sömestr tatilinin ne zaman başlayacağını ve ne zamana kadar devam edeceğini araştırıyorlar. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi ile birlikte, yıl içindeki tatil...

Yarıyıl tatili öncesi planlama yapmak isteyen kişiler, sömestr tatilinin ne zaman başlayacağını ve ne zamana kadar devam edeceğini araştırıyorlar. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi ile birlikte, yıl içindeki tatil tarihleri belli oldu.

Yarıyıl Tatili Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2022-2023 takviminde, yarıyıl tatilinin tarihlerine ilişkin bilgi yer alıyor. Söz konusu takvime göre, yarıyıl tatili 23 Ocak'ta başlayacak ve 3 Şubat'a kadar devam edecek.

Yaz Tatili Ne Zaman?

Yarıyıl tatilinin yanı sıra, yaz için planlama yapmak isteyen öğrenciler ve veliler, yaz tatili tarihini de araştırıyorlar. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2022-2023 eğitim öğretim dönemi takvimi inceleniyor. Bu takvime göre, yaz tatili 16 Haziran 2023 Cuma günü başlayacak.

İkinci Ara Tatil Tarihi

Öğrenciler ve veliler yaz ve yarıyıl tatilinin yanı sıra, ikinci ara tatil tarihini de araştırıyorlar. 17 Nisan'da başlayacak olan ikinci ara tatil, 20 Nisan tarihinde sona erecek.

Güncel Haberleri