Yasak Elma Dizisinde Bir Devrin Sonu! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılıyor

Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizinde en sevilen başrollerden biri kadroya veda ediyor!'Güle güle Endo'157. bölümünde Yıldız'ın 'Güle güle sana Endo' dediği...

Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizinde en sevilen başrollerden biri kadroya veda ediyor!

'Güle güle Endo'

157. bölümünde Yıldız'ın 'Güle güle sana Endo' dediği sahne diziden ayrılık iddialarını güçlendiren cümle oldu. Sosyal medyada da yer alan kulislere göre Yasak Elma Ender karakteri, yani Şevval Sam, kadroya veda edecek.

Ender Hangi Bölümde Ayrılıyor?

'Güle güle Endo' sahnesiyle izleyicilerini meraklandıran Yasak Elma dizisinde Ender karakterinin hangi bölümde diziden ayrılacağı ise merak edilmeye başlandı.

Öte yandan bundan birkaç hafta önce bildiğiniz üzere en son Berk Oktay diziye veda etmişti.  Bunun üzerine ise Yasak Elma dizisinde bir kişinin daha kadroya veda edileceği konuşuluyordu.

Yıldız'ın Ender'e güle güle dediği sahne ise iddiaların Şevval Sam üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

Yasak Elma Ender Karakteri Kimdir?

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini, usta oyuncu ve müzisyen Şevval Sam canlandırmaktadır. Dizideki Ender ise genç yaşlardayken Halit Argun isimli evli ve milyarder iş adamının yanında sekreter olarak çalışmaya başlayan ve daha sonra da Halit'ten hamile kalan karakteri canlandırıyor. Dizide paraya ve güce aşık olan Ender, Halit Argun'un diğer aşıkları ile büyük bir rekabet ve entrika içinde.

Güncel Haberleri