Yasemin Sakallıoğlu ve Eşinden Kahreden Haber Geldi! Yaşamını Yitirdiler

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden sürüyor. Depremlere ilişkin mucize haberleri gelmeye devam ederken, bilanço giderek ağırlaşıyor. Ünlü oyuncu...

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden sürüyor. Depremlere ilişkin mucize haberleri gelmeye devam ederken, bilanço giderek ağırlaşıyor. Ünlü oyuncu Yasemin Sakallıoğlu eşinin, Gaziantep'te yaşayan amcası ve yengesi depremde yaşamını yitirdi.

AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım tırı gönderen Sakallıoğlu'ndan kahreden haber geldi. Sakallıoğlu sosyal medyadan eşi Burak Yırtar'ın amcası ve yengesini kaybettiğini duyurdu.

'Umarım Herkes Mucizeler Yaşar'

''Biz eşimin amcasını ve yenesini maalesef bugün kaybettik. Umarım herkes mucizeler yaşar ve sevdiklerine kavuşur. Tek duam budur.''

Yasemin Sakallıoğlu'nun eşi Burak Yırtar şu açıklamada bulundu:

''Canım İbrahim amcam ve Nilgün yengem maalesef enkazdan sağ çıkamadılar. Beş gündür tüm imkanlarıyla ellerinden gelen her şeyi yapan AFAD, TSK, Umke, Polis arama kurtarma, Kuwait fire force ekiplerine ve bizler için dua eden herkese teşekkür ederiz. Başımız sağ olsun."

Güncel Haberleri