Yine Beşik Gibi Sallandı! 4.9 Büyüklüğünde Korkutan Deprem

Son depremler ile ilgili aramalar, Ege Bölgesi’nde sayısı gittikçe artan depremlerin yaşanmasının ardından en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. Son zamanlarda Ege Bölgesi’nden birçok deprem bildirimi yapılıyor.Yurtta...

Son depremler ile ilgili aramalar, Ege Bölgesi’nde sayısı gittikçe artan depremlerin yaşanmasının ardından en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. Son zamanlarda Ege Bölgesi’nden birçok deprem bildirimi yapılıyor.

Yurtta özellikle de Ege Bölgesi’nde yaşanan depremlerin sayısı bir hayli yükseldi. Vatandaşlar, AFAD veya Kandilli Rasathanesi tarafından yapılacak deprem bildirimini endişe içinde bekler oldu. Uzmanlar da daha büyük depremlerin meydana geleceği uyarısını her defasından yenilerken tedbir ve önlemlerin alınması gerektiği konusundaki uyarılarının altını çiziyor.

AFAD ve Kandilli'den Deprem Açıklaması

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)  tarafından paylaşılan verilere göre, Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldi. Meydana gelen depremin büyüklüğü 4.9 olarak açıklandı.

AFAD'ın yayımladığı verilere göre, Ege Denizi'nden deprem yaşandı.. Depremin büyüklüğü 4.9 olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5 olarak belirledi.

Öte yandan, geçtiğimiz gün yine AFAD tarafından Ege Denizi’nde bir deprem yaşandığı açıklanmıştı. AFAD’ın sosyal medyadan yaptığı duyuruda Ege Denizi’nde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.7 olarak açıklanmıştı.

Yaşanan depremin derinliği 4.61 km olarak ifade edilmişti.

Güncel Haberleri