YKS Ne Zaman Yapılacak? YKS Başvuru Tarihi Belli Oldu Mu Merak Ediliyor?

Yükseköğretim Kurumları sınavına giriş yapacak olan öğrenciler, sınavın ne zaman gerçekleşeceğini ve başvuruların ne zaman başlayacağını araştırıyorlar. Bu kapsamda, YKS ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.2023...

Yükseköğretim Kurumları sınavına giriş yapacak olan öğrenciler, sınavın ne zaman gerçekleşeceğini ve başvuruların ne zaman başlayacağını araştırıyorlar. Bu kapsamda, YKS ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

2023 YKS Ne Zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamada, Temel Yeterlilik Testi’nin (TYT) 17 Haziran, Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile Yabancı Dil Testi’nin (YDT) 18 Haziran’da uygulanacağı belirtilmişti ancak seçim tarihi ile sınavın aynı güne denk gelmesinden dolayı takvim geri çekilmişti.

YKS Tarihi Belli Oldu Mu?

YKS'nin ne zaman yapılacağı ile ilgili henüz ÖSYM tarafında bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki haftalarda, sınav tarihi ile ilgili kamuoyuna bilgi verilmesi bekleniyor.

YKS Başvuruları Tarihi

YKS tarihinin yanı sıra, başvuruların ne zaman başlayacağı da araştırılıyor. YKS başvuru tarihi henüz belli olmadı. YKS başvuruları ile ilgili de önümüzdeki günlerde açıklama yapılacak.

Güncel Haberleri