Zam Yağmuru Başladı! Asgari Ücretten Önce Birçok Ürüne Zam Geldi

Küresel ekonomik kriz, yükselen enflasyon zamları da kaçınılmaz kıldı. Gelen zamlar karşısında zorlanan vatandaşlar geçim sıkıntısına düştü. Öte yandan milyonlarca vatandaş asgari ücrete yapılacak zammı beklerken asgari...

Küresel ekonomik kriz, yükselen enflasyon zamları da kaçınılmaz kıldı. Gelen zamlar karşısında zorlanan vatandaşlar geçim sıkıntısına düştü. Öte yandan milyonlarca vatandaş asgari ücrete yapılacak zammı beklerken asgari ücretten önce çoğu ürüne zam geldi.

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara bu sabaha da yeni zamlarla uyandı. Zincir marketlerdeki pek çok ürüne büyük zamlar yapıldı.

Asgari ücrete 2023 zammı yapılmadan bazı zincir marketler süt, yumurta, yoğurt ve makarna gibi temel gıda ürünlerine zam yapmaya başladı.

Marketlerdeki Ürün Etiketleri Sürekli Değişiyor

Artan enflasyon vatandaşı gittikçe zor durumda bırakıyor. Asgari ücret ile geçinmeye çalışan milyonlarca kişi, geçinmekte zorlanırken bir de marketlerde yapılan zamlar vatandaşı isyan ettirdi.

Öte yandan zincir marketler çok sayıda temel gıda ürünlerini fahiş fiyatla satmaya başladı. Özellikle market reyonlarındaki pek çok ürüne peş peşe zamlar geldi.

Marketler, ürünlerin etiketlerini sürekli değiştirerek yeni gelen zamları uyguluyor. Sosyal medyada yayınlanan yeni fotoğraflarda, değişen etiketlerle birçok ürüne yeni zamlar yapıldığı görüldü. Bu fotoğrafları gören vatandaşlar zamlara bir kez daha isyan etti.

İşte Marketlerde Fiyatı Değişen Ürünlerden Bazıları:

Güncel Haberleri