Ziraat Bankası'ndan 81 İldeki Gençlere Müjde

Ziraat Bankası 2022 personel alımı 81 ilde yapılacak. KPSS, YDS gibi şartların olmadığı personel alımında 2050 kişiye istihdam sağlanacak. Ziraat Bankası müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve servis görevlisi alımı...

Ziraat Bankası 2022 personel alımı 81 ilde yapılacak. KPSS, YDS gibi şartların olmadığı personel alımında 2050 kişiye istihdam sağlanacak. Ziraat Bankası müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve servis görevlisi alımı yapacak.

Ziraat Bankası personel alımı başvurusunun ardından sınavda başarılı olan kişiler, Ziraat Bankası veya Ziraat Katılım'da çalışmaya hak kazanacak. Ziraat Bankası 2022 personel alımı ilanının tüm detayları belli oldu.

Ziraat Bankası 2022 personel alımı meslek gruplarının kontenjan dağılımı da açıklandı.

Ziraat Bankası İşe Alınacak Meslek Grupları Şöyle

30 Müfettiş Yardımcısı ( Ziraat Bankası AŞ Teftiş Kurulu ),

100 Uzman Yardımcısı ( Ziraat Katılım Bankası İstanbul Genel Müdürlük ),

120 Uzman Yardımcısı ( İstanbul Genel Müdürlük ),

300 Servis Görevlisi ( Ziraat Katılım Türkiye Geneli ),

1.500 Servis Görevlisi ( Türkiye Geneli ).

Ziraat Bankası Personel Alımı Ne Zaman Başlayacak?

Ziraat Bankası'nın personel alım süreci 30 Eylül 2022 tarihinde başladı. Başvurular 16 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek. Adaylar başvurularını yalnız elektronik ortamda yapabilecek.

Ziraat Bankası KPSS Şartı Var Mı?

Ziraat Bankası personel alımları başvuran adayların sınav ücreti karşılığında sınavlara katılım sağlayabilecek. Bu sebeple adaylarda KPSS şartı aranmıyor.

Ziraat Bankası 2022 Personel Alımı Başvuru Şartları

Tüm pozisyonlara alınacak personeller Lisans mezunu adaylar içerisinden seçilecek. Bu doğrultuda adayların en az dört yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olması gerekiyor.

  • Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olma,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmaması
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmaması,
  • Bankacılık kanuna göre bankada çalışması yasaklanmamış olması,
  • Yurt içi veya Yut dışında görev yapmasına engel olabilecek herhangi bir beden yada akıl hastalığı olmamak gibi genel başvuru şartları isteniliyor.
  • İlana 30 yaşından büyük adaylar başvuru yapamıyor. Alım yapılacak kadroya üniversite son sınıf öğrencileri de başvuru yapabiliyor.
  • Bankanın personel alımında KPSS şartı bulunmuyor.
  • Başvuru işlemlerini sonlandırmak için 330 lira sınav ücreti bulunuyor. Ücret yatırılmadığı takdirde sınav girişi iptal olacak.

Güncel Haberleri