Bir köy karantinaya alındı

Koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla, Trakya'da bir köy 14 gün süreyle karantina altına alındı.Çin'de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'pandemi' olarak...

Koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla, Trakya'da bir köy 14 gün süreyle karantina altına alındı.

Çin'de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'pandemi' olarak nitelendirilen koronavirüs salgınından ülkemizi ve vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için yeni kararlar alınmaya devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak bir köyün karantina altına alınmasına karar verdi.

Koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek için, Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Kırklareli Merkez'e bağlı Düzorman köyünün karantina altına alınmasına karar verdi. Covid-19 tedbirleri kapsamında 14.12.2020 tarihinden 28.12.2020 tarihine kadar Kırklareli ili Merkez ilçesine bağlı Düzorman köyü karantinaya alındı. Bu kapsamda, düzenlemeye aykırı hareket edenler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak.

Kırklareli Haberleri