Kırklareli’de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Kırklareli Pınarhisar ilçesinde alt yapı ve yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay tarafından gazetecilere yapılan açıklama kapsamında ilçeyi modern ve konforlu hale getirebilmek...

Kırklareli Pınarhisar ilçesinde alt yapı ve yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay tarafından gazetecilere yapılan açıklama kapsamında ilçeyi modern ve konforlu hale getirebilmek için belediye personellerinin gece demeden gündüz demeden görev başında olduklarını belirtti. Gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları kapsamında doğal gaz, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon kolektör hatları yapımının devam ettiğini ifade eden İhsan Talay alt yapısı tamamlanan bölgelerin yol ve kaldırımlarının yapıldığını açıkladı.

Belediye Başkanı Açıklama Yaptı

Kırklareli Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay tarafından açıklama yapıldı. Doğalgaz çalışmalarının %75’i, içme suyunun %70’i, kanalizasyonun da %98 oranında tamamlandığını belirterek:

"Tüm bunların yanında üst yapı çalışmalarımızı da gerçekleştiriyoruz. Allah'ın izniyle 1 kasım 2023 itibariyle ara sokaklar, ana caddeler olmak üzere üst yapı çalışmalarımızın yüzde 100'ünü tamamlayacağız. İlçemizde yapmayı hedeflediğimiz üst yapı çalışmaları 400 bin metrekareden fazla. Hal böyle olunca inşallah yoğun bir şekilde gerek belediye personelimiz, gerekse yüklenici firmalar hızla çalışıyor. İnşallah 1 yıl sonra Pınarhisar çok çok daha güzel bir yer haline gelecek" denildi.

Kırklareli Haberleri