Lüleburgaz'dan Gidip Depreme Yakalanan 13 Yaşındaki Kaan 182. Saatte Kurtarıldı

Kırklareli Lüleburgaz'dan Hatay Antakya ilçesine misafirliğe geldiği evde depreme yakalanan 13 yaşındaki Kaan Kuruoğlu, 182’inci saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı.Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerde en çok hasarı alan...

Kırklareli Lüleburgaz'dan Hatay Antakya ilçesine misafirliğe geldiği evde depreme yakalanan 13 yaşındaki Kaan Kuruoğlu, 182’inci saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerde en çok hasarı alan illerden biri olan Hatay’da ekipler arama kurtarma çalışmasını sürdürüyor.

Canlı İbaresine Ulaşıp Ses Aldılar

Merkez Antakya ilçesi Akevler Mahallesi’nde 3 gündür çalışma gerçekleştiren arama kurtarma ekipleri ısıya duyarlı termal kameralarla tespitte bulundu. Günlerdir devam eden çalışmada canlı ibaresine ulaşan ekiplerden sonra ses aldı. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu enkaz altında kalan 13 yaşındaki Kaan'a ulaşıldı.

Ekipler enkaz altında ulaştığı Kaan’ın elini tuttu, sonrasında da sağlık ekibini çağırdı. Kaan’a enkaz altına damar yolu açılarak serum bağlandı. Daha sonra zaman karşı yarışan ekipler, Kaan’ı olduğu yerden çıkarmayı başardı. Sağ olarak kurtarılan Kaan, insan koridoru ile ambulansa taşınarak hastaneye sevk edildi.

Kırklareli Haberleri