Vali Ekici'den Ramazan Mesajı: Varamayacağımız Hiçbir Hedef Yoktur

Kırklareli Valisi Birol Ekici yayımladığı mesajında, İslam aleminin büyük bir özlemle beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan on bir ayın sultanı ramazana kavuşmanın huzur ve mutluluğunun yaşandığını ifade...

Kırklareli Valisi Birol Ekici yayımladığı mesajında, İslam aleminin büyük bir özlemle beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan on bir ayın sultanı ramazana kavuşmanın huzur ve mutluluğunun yaşandığını ifade etti.

Ramazan ayının manevi duyguların en üst düzeye ulaştığı ve insanlar arasında kardeşliğin pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin bittiği özel günler olduğunun altını çizen Ekici'nin mesajı şu şekilde:

"Bu mübarek ayda bizlere düşen görev, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.' Hadis-i Şerifi'nin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar çevreye karşı duyarlı olmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız."

Deprem bölgesindeki yaraların birlik ve beraberlik içerisinde sarılacağını belirten Ekici, "Bu mübarek ayda halkımızın depremzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak, onlarla dayanışma içerisinde olacaklarına inanıyorum. Bu değerler korunduğu ve devam ettiği sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef yoktur."

Kırklareli Haberleri