Arka Sokaklar’ın Mesut Komiseri Yeni Diziyle Karşımıza Çıkıyor! İşte, Mesut Komiser’in Yeni Dizisi

Pek çok yapımda yer alsa da Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar dizisinde 16 sezon boyunca Mesut Komiser rolüyle akıllara kazınan Şevket Çoruh, 17. Sezon da diziden ayrılma kararı alıp sevenlerini çok üzmüştü....

Pek çok yapımda yer alsa da Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar dizisinde 16 sezon boyunca Mesut Komiser rolüyle akıllara kazınan Şevket Çoruh, 17. Sezon da diziden ayrılma kararı alıp sevenlerini çok üzmüştü. Arka Sokaklar 17. Sezonda rol almayacağını resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Şevket Çoruh, en son sosyal medya hesabı üzerinden Netflix platformunda yayınlanacak olan diziyle hayranlarına müjde verdi.

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiseriydi!

Başarılı oyuncu Şevket Çoruh, en çok adından Arka Sokaklar dizisiyle bahsettirmişti. 16 sezon 632 bölüm boyunca Mesut Komiser rolüyle karşımıza çıkan Şevket Çoruh sosyal medya hesabı üzerinden ayrılacağını duyurmuştu. Şevket Çoruh’un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

“16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler” denilmişti.

Şevket Çoruh’un Yeni Dizisi Belli Oldu

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiseri yani bilinen adıyla Şevket Çoruh’un yeni dizisi belli oldu. Diziden ayrılan oyuncunun yeni projesi açıklandı. Netflix platformunda yayınlanacak olan Sıcak Kafa adlı dizide rol alacak olan Şevket Çoruh, sosyal medya hesabı üzerinden dizi setinden bir fotoğraf paylaşarak, Buradayım notunu düşmesi gündeme geldi.

Bilim Kurgu kategorisinde yayınlanacak olan ve toplamda 8 bölümden oluşacak olan Sıcak Kafa dizisinde Şevket Çoruh’un dışında başka önemli isimler de yer alıyor. Sıcak Kafa oyuncuları arasında Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi ve Cüneyt Uzunlar gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Kültür Ve Sanat Haberleri