Büyük Değişiklik! 17 Yıldır Devam Eden Dizinin Kanalı Değişiyor Mu?

Kanal D ekranlarında kesintisiz olarak 17 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kısa süre önce Arka Sokaklar dizisinin kanal değiştireceği iddia edildi. Ortaya atılan iddialara Arka Sokaklar’ın...

Kanal D ekranlarında kesintisiz olarak 17 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kısa süre önce Arka Sokaklar dizisinin kanal değiştireceği iddia edildi. Ortaya atılan iddialara Arka Sokaklar’ın Engin Komiser’inden açıklama geldi.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çolakoğlu gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar dizisiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme sonucu dizinin 2023 yılından itibaren başka kanala yani Kanal D’den ATV’ye geçeceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili dizinin hayranları tarafından araştırma devam ederken Arka Sokaklar’ın Engin Komiser’inden yanıt geldi. Dizinin yapımcısı olan Türker İnanoğlu'nun oğlu olan İlker İnanoğlu konuyla ilgili son noktayı koydu.

Doğru Bir Haber Değil!

Babasının sağlık durumunun giderek iyiye gittiğini belirten İlker İnanoğlu tarafından devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlık durumuyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu iyi demesinin ardından kanal değiştirilme iddialarıyla ilgili de açıklama yapan İnanoğlu tarafından doğru bir haber olmadığını yani kanal değiştirme gibi bir durumun söz konusu olmadığına değindi.

Kültür Ve Sanat Haberleri