Depremde Kızını Kaybeden Orhan Aydın'ın Paylaşımı Yürekleri Dağladı

Ünlü oyuncu Orhan Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yürekleri yakan bir mesaj yaptı.Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde deprem yaşandı. Aynı gün Elbistan ilçesinde bir deprem daha...

Ünlü oyuncu Orhan Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yürekleri yakan bir mesaj yaptı.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde deprem yaşandı. Aynı gün Elbistan ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Dokuz saat arayla yaşanan şiddetli depremler, 11 ilimizde büyük yıkıma sebep oldu.

Orhan Aydın, önce sosyal medya hesabı üzerinden kızına ulaşamadığını ifade etti. Sonrasında kızı Eylem ve eski eşi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını açıklayıp, yardım istedi. Eski eşi Elif Torun Öneren enkaz altından çıkarılan Aydın, "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış. Sıra kızımda. Haydi canım benim, haydi diren. Tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" dedi.

36 Saat Sonra Eylem Aydın'dan Acı Haber Geldi

Deprem felaketinin 6'ncı gününde Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın'dan acı haber geldi. Hatay'da 36 saat devam eden çalışmalarından sonra Eylem Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Orhan Aydın, kızının vefatının ardında yürek yakan bir paylaşım yaptı. Twitter hesabı üzerinden kızı Eylem Şafak Aydın'ın fotoğrafını yayınlayan oyuncu "Babalarından önce ölmemeli çocuklar" şeklinde yazdı.

Kültür Ve Sanat Haberleri