Ezel Dizisinin Eyşan’ını Hiç Böyle Görmediniz! Meğer İlk Kez…

Ezel dizisinde Eyşan karakteriyle gönüllerde taht kuran Cansu Dere ilk oyunculuğa başladığı günden itibaren pek çok dizi ve filmde rol aldı. Özellikle Cansu Dere’nin ilk dizisi Sıla olduğu düşünülse de aslında Sıla’dan...

Ezel dizisinde Eyşan karakteriyle gönüllerde taht kuran Cansu Dere ilk oyunculuğa başladığı günden itibaren pek çok dizi ve filmde rol aldı. Özellikle Cansu Dere’nin ilk dizisi Sıla olduğu düşünülse de aslında Sıla’dan önce de farklı yapımda rol almış. Ezel dizisinin Eyşan’ı rolündeyken sessiz, sakin, sinsi bir rol sergilese de aslında bir aile kızı rolünde olan Eyşan’ı hiç böyle görmediniz.

Daha önce Sıla, Ezel, Muhteşem Yüzyıl ve Sadakatsiz dizilerinde rol alan Cansu Dere çok fazla dekolte giyinmeyi sevmeyen bir oyuncu. Türkiye’nin üçüncü güzeli seçildikten sonra hem mankenliğe hem de oyunculuğa başlayan Cansu Dere unutulmaz yapımlarda rol almasıyla adından bahsettirdi. Cansu Dere’nin oynadığı ilk dizi Sıla olarak bilinse de aslında ilk dizisi Hayat Bilgisi olarak karşımıza çıktı. Hayat Bilgisi dizisinde Var Mısın Arif’in katıldığı yarışmada sunuculuk yapan Cansu Dere daha sonra Metro Palas adlı dizide de rol aldı.

Her Yıl Daha Bir Güzel Olmuş!

Ezel dizisinde Eyşan karakterini canlandıran Cansu Dere ilk Hayat Bilgisi dizisinde rol aldığı esnada 24 yaşında bir genç kız. Şuan ise 42 yaşında olan ve yılların yaşlandıramadığı oyunculardan olan Cansu Dere’nin sosyal medya üzerinden paylaştığı pozlar hep dikkat çekmeyi başarmıştır. İşte, Cansu Dere’nin önceki ve sonraki hali…

Hayat Bilgisi dizisinde Var Mısın Arif'in katıldığı bir yarışmada sunuculuk rolünü üstlenen Cansu Dere bu görselde daha 24 yaşında.

Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu bu dizide Ezel Bayraktar karakterini canlandırmaktadır. Ömer'in sevgilisi Eyşan karakterini Cansu Dere canlandırmakta.

Cansu Dere'nin şimdiki hali ise resmi sosyal medya hesabı üzerinden böyle paylaşılmıştır.

Kültür Ve Sanat Haberleri