MasterChef Gamze İle İlgili Karar Alındı! Diskalifiye Mi Edildi?

MasterChef Gamze ile Fatmanur arasında olan kavga herkesin gündemine düştü. MasterChef Gamze’nin stüdyoyu terk etmesi yarışmanın hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı. Yaşanan olaylar karşısında herkes şaşkına döndü....

MasterChef Gamze ile Fatmanur arasında olan kavga herkesin gündemine düştü. MasterChef Gamze’nin stüdyoyu terk etmesi yarışmanın hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı. Yaşanan olaylar karşısında herkes şaşkına döndü. Gamze ve Fatmanur arasında yaşanan tartışmadan sonra Gamze’nin stüdyoyu terk etmesi herkesin diskalifiye mi edildi? Diye sormasına neden oldu.

Fatmanur ve Gamze Kavgası Dikkat Çekti!

MasterChef Gamze yemek yaparken yarışmacıları seyreden Fatmanur yorum yapınca Gamze sinirlendi. Fatmanur balkonda yarışmayı seyrederken Niye çift filizi koydu ki yorumunu yapmasının ardından Gamze Konulur öyle deyince Fatmanur Gamze Abla Asya’da çalıştın biliyorum deyip dişini sıktı. Fatmanur’un bu tavrı Gamze’yi sinirlendirdi.

Gamze ve Fatmanur arasında bir sözlü tartışma başladı. Tüm yaşananlar karşısında sinirlerine hakim olamayan Gamze, çözümü kulise gitmekte buldu. Gamze’nin yaşadıkları ve kulisteki görüntüleri sosyal medyanın gündemine düşmeyi başardı. Seyirciler tarafından Fatma Nur, Gamze’yi diskalifiye ettirecek yorumlarının ardından arama motorları üzerinden Gamze diskalifiye mi edildi? Şeklinde araştırma yapılmaya başlandı. MasterChef yarışmasından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kültür Ve Sanat Haberleri