Tuba Büyüküstün Ülkeyi Mi Terk Etti? Tuba Büyüküstün Nerede?

Son olarak Dijital İçerik Platformu Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı isimli dizideki rolü ile dikkat çeken ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, aldığı radikal kararla magazin gündemine bomba gibi düştü. Büyüküstün, ikiz kızları...

Son olarak Dijital İçerik Platformu Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı isimli dizideki rolü ile dikkat çeken ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, aldığı radikal kararla magazin gündemine bomba gibi düştü. Büyüküstün, ikiz kızları Maya ve Toprak'la beraber Fransa'nın başkenti Paris'e yerleşme kararı aldı.

Oyuncu Büyüküstün, Türkiye'den ayrılma kararı aldı. Büyüküstün, ikiz kızlarıyla birlikte Paris'e gitti.

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık kızları Maya ve Toprak ile birlikte paylaşımlar yapan oyuncunun bir süreliğine İstanbul'u terk ettiği ortaya çıktı.

Elle dergisine Paris ile ilgili açıklamalarda bulunan Tuba Büyüküstün, açıklamasında "Kızlarla birlikte şimdilik buradayız, ama ne kadar süreceğine dair plan yapmadık. Paris'i çok sevdiğimi ve tıpkı İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi hep söyledim Kızlar okula gidiyor, ben de günlük işlerimi hallediyorum" ifadelerine yer verdi.

Tuba Büyüküstün Kaç Yaşında?

Asıl ismi Hatice Tuba Büyüküstün olan oyuncu, 5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Erzurumlu olan Büyüküstün, ortaöğretimini İstanbul Özel Doğuş Okulları'nda tamamladı. Büyüküstün, lisans eğitimini ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünde aldı. Üniversite yıllarında reklam filmlerinde oynamaya başlayan Büyüküstün, Tomris Giritlioğlu ile tanışmasıyla oyunculuğa başladı. Oyuncu, kariyeri boyuncu çok sayıda dizi ve sinema filminde rol aldı.

Tuba Büyüküstün'ün Eşi Kim?

Tuba Büyüküstün, 28 Temmuz 2011 tarihinde Onur Saylak ile Paris'te nikah masasına oturdu. 5 Haziran 2017 tarihinde ayrılan çiftin, bu evlilikten Maya ve Toprak isminde ikiz kızları dünyaya geldi.

Onur Saylak Kimdir?

45 yaşındaki Arif Onur Saylak, Türk oyuncu ve yönetmendir. Öte yandan, film ve drama alanında Kadir Has Üniversitesinde öğretim görevlisidir.

Kültür Ve Sanat Haberleri