Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yeni sezonda özgün ve iddialı yapımları seyirciyle buluşturan Atv, bu kapsamda Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi geçtiğimiz haftalarda ekranlara getirmişti. İlk bölümünden itibaren izleyicilerden büyük ilgi gören dizi, yayın hayatına...

Yeni sezonda özgün ve iddialı yapımları seyirciyle buluşturan Atv, bu kapsamda Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi geçtiğimiz haftalarda ekranlara getirmişti. İlk bölümünden itibaren izleyicilerden büyük ilgi gören dizi, yayın hayatına devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm fragmanı, Atv tarafından yayınlandı. Yeni bölüm fragmanın başlığında ''Seni bir daha görmek istemiyorum!'' ifadelerine yer verildi. Söz konusu fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları

Yönetmen koltuğuna Onur Tan'ın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Murat Karasu, Erkan Sever, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan, Eren Vurdem, Aslı Sevi, Kerem Kupacı, Ziya Kürküt, Pelin Uluksar, Mina Derman, Batuhan Sezer, Değer Alp, Başak Kıvılcım Ertanoğlu ve Burcu Binici gibi pek çok isim yer alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, her hafta salı günü saat 20.00'de Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Yaşam Haberleri