Ben Bu Cihana Sığmazam 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Atv'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Özgün konusu ve oyunculuk performansı ile seyircilerden tam not alan dizi, yeni bölümleriyle ekranlara...

Atv'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Özgün konusu ve oyunculuk performansı ile seyircilerden tam not alan dizi, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı Atv tarafından yayınlandı. ''Cezayir'e kumpas!'' başlığıyla yayınlanan fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy, Ali Seçkine Alıcı, Hakan Karahan, Murat Karasu, Erkan Sever, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan, Eren Vurdem, Aslı Sevi, Kerem Kupacı, Ziya Kürküt, Pelin Uluksar, Mina Derman, Batuhan Sezer, Değer Alp, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Burcu Binici, Ömer Kurt, Mert Kırlak, Umur Mirza, Selçuk Kılıç, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem ve Doruk Öztürk gibi pek çok isim yer alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, her hafta salı günü saat 20.00'de Atv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Yaşam Haberleri