Ebru Şahin Teknede Verdiği Pozlar İle Tozu Dumana Kattı!

Başarılı oyuncu Ebru Şahin, çeşitli dizi ve film projelerindeki oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplarken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son paylaşımda,...

Başarılı oyuncu Ebru Şahin, çeşitli dizi ve film projelerindeki oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplarken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son paylaşımda, yaz aylarında çekilen karelerine yer verdi.

İtalya Tatilinden Kareler

Ekranların aranan yüzü Ebru Şahin, şu sıralar eşi Cedi Osman ile ABD'de yaşıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile büyük ilgi gören Şahin, son paylaşımında, İtalya tatilinden karelere yer verdi. Teknede çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Ebru Şahin, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

On Binlerce Beğeni Aldı

Ebru Şahin, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da, 4.1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Şahin, son paylaşımıyla on binlerce beğeni aldı.

Yaşam Haberleri