Ebru Şahin ve Cedi Osman Amerika Tatiline Devam Ediyor

Başarılı oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz temmuz ayında dünya evine girdiler. Mutlu evliliklerine ilişkin kareleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan çift, söz konusu paylaşımlara bir...

Başarılı oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz temmuz ayında dünya evine girdiler. Mutlu evliliklerine ilişkin kareleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan çift, söz konusu paylaşımlara bir yenisini daha eklediler. Ünlü çift, Amerika tatilinden kareler paylaştı.

''Filtreye Gerek Yok''

Ebru Şahin, eşi Cedi Osman'ın da forma giydiği Cleveland'da çektiği kareleri sosyal medya hesabından ''Baktığımda filtreye gerek yok'' notuyla paylaştı. Instagram'da, 4.1 milyonu aşkın takipçisi olan güzel oyuncunun, bu paylaşımı yüz bini aşkın beğeni aldı.

Cedi Osman ile Olan Selfieyi de Paylaştı

Ebru Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf karelerinde, eşi Cedi Osman ile çektiği bir selfieye de yer verdi. Şahin'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ebru Şahinin Oynadığı Diziler

Başarılı oyuncu Ebru Şahin bugüne kadar Savaşçı, İstanbullu Gelin, Yasak Elma, Hercai ve Destan dizilerinde izleyicilerin karşısına çıktı.

Yaşam Haberleri