Esra Bilgiç Doğal Güzelliğiyle Takipçilerinden Beğeni Topladı

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medyayı etkin olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Yer aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu,...

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medyayı etkin olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Yer aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, son pozuyla bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Doğal Güzellik Yorumları Geldi

Esra Bilgiç'im Instagram'da 7 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Güzel oyuncu, çektiği selfieleri takipçilerinin beğenisine sundu. Bilgiç'in bu paylaşımları, kısa sürede üç yüz bini aşkın beğeni ve binlerce yorum aldı. Esra Bilgiç'in takipçileri söz konusu paylaşım sonrası ''İşte doğal güzellik'' ''Her haliyle güzel'' ''Duru güzellik'' gibi pek çok övgü yorumda bulundular.

Esra Bilgiçin Oynadığı Diziler

Esra Bilgiç, bugüne kadar Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar dizilerinde yer aldı. Bilgiç, gelecek yıl Disney Plus'ta yayınlanacak Atatürk dizisinde de rol alacak.

Yaşam Haberleri